duminică, 18 iulie 2010

Castiga 5 masini Dacia Duster si 55 masini Dacia Sandero

În acest an se sărbatoresc 5 ani de la deschiderea primei filiale Kaufland în România. Deschiderea a avut loc pe data de 13 Octombrie 2005, în Bucuresti pe Şoseaua Colentina. În momentul de faţă după 5 ani de activitate în România, Kaufland numără peste 50 de filiale.

Filialele Kaufland vă îndeplinesc toate dorinţele. Veţi fi impresionaţi de garanţiile şi serviciile noastre, varietate, nivelul ridicat de calitate şi, bineînţeles, celebrele noastre preţuri mici.

Clienţii Kaufland, cât şi însotitorii acestora, vor primi de la casa de marcat câte un talon răzuibil pe zi, talon care poate ascunde un premiu instant sau pe care îl poate completa pe verso şi depune în urna special amenajată în fiecare magazin în care se implementează promoţia. Nu există un minim sau maxim pe care cumpărătorii să-l atingă şi nu este impusă nicio cumpărătură în mod special pentru ca aceştia să poata participa la promoţie. Pe toată perioada promoţiei, participanţii pot solicita taloane de la casele de marcat doar în urmatoarele perioade:
12-18 iulie 2010
9-15 august 2010
6-12 septembrie 2010
11-17 octombrie 2010
25- 31 octombrie 2010


Răzuiţi talonul de participare, pe care îl primiţi gratuit la orice casă de marcat şi puteţi câştiga pe loc o umbrelă sau o sacoşă textilă Kaufland. În cazul în care talonul este necâştigător, completaţi-l cu datele dumneavoastră şi depuneţi-l în urna special amenajată.

Urnele vor fi disponibile în toate magazinele chiar şi în perioada în care nu se vor distribui taloane razuibile la casele de marcat, pentru ca toţi clienţii Kaufland şi însoţitorii acestora, să aibă posibilitatea să introducă în urnă pe toată perioada campaniei, nu doar în săptămânile în care se distribuie taloane răzuibile.

După fiecare extragere din cele 5, toate taloanele colectate până atunci şi participante la extragerea respectivă (cele ramase în urnă după extragerea caştigătorilor şi a rezervelor) vor fi distruse şi nu vor mai participa la alte extrageri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu