marți, 13 iulie 2010

Rompetrol Racing - Concurs


Elibereaza pilotul din tine !
PREMII
Marele premiu - Pilot in Campionatul national de raliu din 2011.

Talentul controlul si pasiunea pentru raliu il descriu cel mai bine pe viitorul castigator al competitiei Rompetrol Racing Challenge. Iar recompensa va fi pe masura indemanarii sale. Va avea dreaptul de a pilota masina Rompetrol Racing Challenge la Campionatul National de Raliu din 2011.

20 cursuri de pilotaj sportiv
Pentru ca de cand te stii iti place racingul. Pentru ca nu poti trai fara adrenalina. Pentru ca ai talent, dar mai ai nevoie de pregatire. Cu unul din cele 20 de cursuri de pilotaj sportiv, Rompetrol Racing Challenge iti da sansa sa devii pilot pe bune.

Esti pregatit?
Atunci cand in jurul tau auzi doar "Las-o mai incet!", exista un loc in care ti se va spune intotdeauna "Du-te! Du-te! Du-te!".

In perioada 12 iulie-12 septembrie, incrie-te la Rompetrol Racing Challenge si traieste-ti visul de a fi pilot de raliu! Intra in cursa pentru marele premiu si castiga un loc de pilot la Campionatul National de Raliu din 2011.

Startul se da in statiile Rompetrol!
Completeaza formularul de inscriere de pe acest site introducand codul de pe bonul fiscal si datele de contact, activeaza-ti apoi contul si incarca un film de 30 de secunde, tip interviu, din care sa reiasa motivatia ta de a participa.
Cum? Trimite-l prin SMS la 1874 sau introdu-l pe site la sectiunea "Premii" si prin tragere la sorti ai sanse la unul din cele 20 cursuri de pilotaj sportiv, 10 pachete all-inclusive de 2 persoane la raliul Finlandei 2011, 30.000 tricouri sau 10.000 ochelari de soare.
Introdu codul promotional primit in statia Rompetrol pe site-ul www.rompetrolracing.ro, completeaza formularul de pe site, activeaza-ti contul si incarca filmul tau de 30 de secunde, tip interviu, din care sa reiasa motivatia de a participa la competitie, film pe care prietenii tai sau vizitatorii sa il poata vota.



Din totalul celor inscrisi, un juriu format din piloti de curse si psihologi va alege 25 de concurenti, carora li se vor adauga si cei mai votati 5 concurenti.
Timp de o zi, cei 30 de candidati alesi la preselectie, vor fi testati psihologic si vor sustine o proba de indemanare pe o masina de concurs. Doar 10 dintre ei vor merge la etapa urmatoare.
Cursul.
Acesti 10 concurenti vor beneficia de un curs de pilotaj sportiv(teorie si practica) care va dura o zi.
Competitia.
In cadrul unui eveniment de racing antrenant, pe un traseu de raliu ce va fi construit in centrul orasului, cei 10 de concurenti se vor intrece, iar cei mai buni 3 se vor califica pentru marea finala, care va avea loc la Bucuresti.

Acesti pasi se vor repeta de 3 ori, singura diferenta fiind locatia in care se va desfasura competitia, adica Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca. Cei 9 finalisti rezultati din organizarea celor 3 competitii intermediare se vor intrece in Marea Finala de la Bucuresti. Iar cel mai bun pilot va castiga marele premiu, dreptul de a pilota masina Rompetrol Racing Challenge la Campionatul National de Raliu din 2011.

Multa Bafta Tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu