joi, 1 iulie 2010

48 H Show DAY & NIGHT


Vino pe 3-4 iulie la Real Pallady din Bucuresti sa vezi 48 de ore de SHOW AUTO-MOTO non-stop: Drift, burnout, Stunt Ride, Drift Truck si multe alte demonstratii atat ziua, cat si in nocturna!
In ziua de sambata va avea loc etapa cu numarul 3 a Campionatului National de Drift, prilej cu care masini puternice de peste 300 cp se vor confrunta in arta derapajelor controlate. Viteza maxima, viraje stranse si foarte mult fum din cauciucuri vor tine cu sufletul la gura spectatorii in prima parte a zilei de sambata.
O alta premiera pentru Romania - DRIFT NOCTURN. Finala etapei de Drift se va desfasura sambata noapte, incepand cu ora 21.
Noaptea pline de adrenalina continua cu un concurs inedit pentru Romania - Moto Stunt Ride. Cascadori veritabili vor face demonstratii pe motociclete, ducand rezistenta acestora la limita.
Duminica, show-ul revine pe 4 roti. Masinile de drift vor face demonstratii de indemanare, intr-un show liber. Masini invartite in jurul unei domnisoare sexy, in jurul altei masini, cerculete in tandem, burnout colectiv si cursa in tandem cu 3-4 masini nu vor lipsi. In plus, spectatorii doritori de o supradoza de adrenalina vor putea participa la Taxi-Drift. Aici vor putea simti pe pielea lor ce inseamna sa alergi cu o masina puternica din Campionatul de Drift.

Promo Show 3-4 Iulie Drift & Stunt Ride
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro





Tot duminica, parcarea de la Real Pallady va fi luata cu asalt de camioane! Cine a mai pomenit de drift cu camionul? Ei bine, la 48h SHOW veti putea vedea ce inseamna drift cu un cap-tractor ce cantareste cateva tone. Incredibil, dar adevarat! Cine scoate mai mult fum - masina sau camionul? Vom afla la 48h SHOW!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu