vineri, 30 iulie 2010

Orange a cumparat prima flota Duster

Dacia a livrat astăzi prima flotă Duster către operatorul de telefonie mobilă Orange România. Flota este compusă din 46 de unităţi cu tracţiune integrală şi dispun de echiparea Laureate.



Dacia Duster, primul SUV al constructorului de la Mioveni, se bucură de un mare succesc atât în ţară cât şi peste hotare. Dacia a livrat astăzi prima flotă Duster către operatorul de telefonie mobilă Orange România. Flota este alcătuită din 46 de unităţi Duster 4x4 în versiunea de echipare Laureate şi dispun de propulsorul diesel de 1.5 litri care produce 110 cai putere. În plus, cele 46 de vehicule dispun de opţinea Pack Modularitate, aer condiţionat, computer de bord cu şase funcţii şi o serie de elemente decorative pentru interior şi exterior.

Flota achiziţionată de Orange România va fi folosită de departamentul tehnic al companiei pentru lucrările de întreţinere şi pentru intervenţiile rapide. Parteneriatul dintre operatorul de telefonie mobilă şi Grupul Renault dureză de mai bine de zece ani, timp în care, parcul auto Orange România a adunat 380 de vehicule ale constructorului francez.

"Colaborarea dintre Dacia şi Orange este la început, dar am certitudinea că Dacia Duster îşi va dovedi fiabilitatea. Este un adevărat vehicul de teren, care se adaptează fără probleme atât şoselelor, cât şi terenurilor accidentate, pe care le va aborda fără efort. Consider că Orange a făcut cea mai bună alegere, având în vedere costurile avantajoase pe care le presupune înretinerea acestei flote", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial al Grupului Renault în Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu