luni, 5 iulie 2010

Incediu pe platforma Uzinei Dacia


Pompierii Uzinei Dacia au intrat în alertă în momentul în care din secţia vopsitorie, aflată la poarta 2, a ieşit un fum gros. S-au mobilizat imediat, însă pentru orice eventualitate, conform procedurilor, au solicitat sprijin şi din partea ISU Argeş.

Potrivit Mădălinei Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş, la Uzina de automobile de la Mioveni au fost direcţionate două maşini de la Staţia Mioveni, un echipaj Smurd şi încă o maşină de la detaşamentul din Piteşti.
"Se pare că la început a ars cu flacără, însă acum mai iese doar fum. Situaţia este sub control şi nu există victime", a declarat slt. Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeş.
Roxana Evanghelie, din cadrul biroului de relaţii cu presa al SC Dacia Renault a precizat că a fost doar un început de incendiu, însă au intervenit imediat pompierii de pe platformă.
Nu s-au înregistrat pagube materiale, iar luni producţia se va relua în condiţii normale. În mod cert va avea loc o anchetă pentru a se stabili cu exactitate din ce cauze a izbucnit incendiul" a declarat Roxana Evanghelie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu