marți, 20 iulie 2010

Dublarea productiei la Duster


Comenzile masive din afara ţării şi timpul de aşteptare îndelungat pentru un exemplar Duster îi determină pe cei de la Dacia să crească cadenţa de producţie la Mioveni.
lui Duster în următoarele 6 luni pentru a face faţă cererii mari venite de pe pieţele vest-europene. Astfel, dacă uzinele de la Mioveni produc la această oră 20 de exemplare Duster pe oră, luna ianuarie 2010 va aduce un ritmde producţie aproape dublu, de 35 de maşini pe oră. Creşterea va avea loc progresiv, după ce în luna octombrie vor începe să fie produse 25 de unităţi ale SUV-ului românesc.

Principala problemă a producătorului este acum reprezentată de capacitatea de producţie a furnizorilor, care au fost prinşi nepregătiţi de avalanşa de comenzi din Europa de Vest şi nu îşi permit să crească brusc producţia.

Conform datelor actuale, termenul de livrare a unui exemplar Duster în Europa Occidentală ajunge acum până la 6 luni. Aşa cum vă anunţam anterior, comenzile totale pentru Duster adunau la începutul acestei luni 35.500 de unităţi, 30.000 dintre acestea fiind concentrate pe pieţele din Europa de Vest. În România, 1500 din cele 3000 de comenzi pentru Duster au fost deja onorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu