miercuri, 2 noiembrie 2011

În 2012 se lansează noul model Dacia


"În 2012, un nou automobil va fi lansat la Dacia", a spus, miercuri, Constantin Stroe. Declaraţia a fost făcută cu prilejul Congresului Internaţional Auto "CAR 2011", care a reunit la hotelul Ramada din Piteşti peste o sută de profesori şi ingineri români şi străini din industria auto.

Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de administraţie al Dacia a anunţat, miercuri, că în 2012 de pe banda uzinei de la Mioveni va ieşi un nou automobil.

"Automobilul viitorului este unul tot cu combustie internă. Aşteptaţi şi veţi vedea care vor fi îmbunătăţirile. În 2012, un nou automobil va fi lansat la Dacia", a precizat Constantin Stroe.

Declaraţia a fost făcută cu prilejul Congresului Internaţional Auto "CAR 2011", care a reunit la hotelul Ramada din Piteşti peste o sută de profesori şi ingineri români şi străini din industria auto.

Până pe 4 octombrie, participanţii îşi vor prezenta lucrările de cercetare din acest domeniu.

"Ceea ce mă interesează pe mine, ca reprezentant al industriei auto este ca o parte cât mai mare din aceste lucrări să fie centrate pe nevoile reale ale industriei de automobile, ca să putem contribui la îmbunătăţirea acestora. Până acum, uzina Dacia a dirijat teme de necesitate şi actualitate către învăţământul superior", a mai completat Constantin Stroe.

Pe lângă reprezentanţii Dacia, la deschiderea congresului au mai luat parte cadre didactice de la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, din cadrul Universităţii din Piteşti şi de la alte facultăţi de profil din România, precum şi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc.

sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu