miercuri, 9 noiembrie 2011

Flotă de modele Logan pentru poliţia din Brazilia



Poliţia din Rio de Janeiro va primi din partea Renault un total de 1300 de maşini, pe durata unui contract de cinci ani. Modelul ales este Logan, el urmând să-l înlocuiască pe Volkswagen Gol.
Ce asemănare există între Brazilia şi România? Poate doar faptul că noi bem multă cafea şi ei o produc. Ce asemănare există însă între poliţia din Brazilia şi cea din România? Mijlocul de deplasare. Recent, poliţia din Rio de Janeiro a primit din partea Renault o flotă de modele Logan, vândute în Ţara Cafelei sub sigla constructorului francez.

În comunicatul Renault se arată că forţele de ordine vor primi 1300 de maşini, echipate corespunzător: cameră video, staţie de emisie-recepţie, computer on-board, semnale luminoase şi acustice. Constructorul european va livra cele 1300 de unităţi treptat, de-a lungul contractului întins pe următorii cinci ani.

De menţionat şi faptul că Logan va înlocui, ca şi în cazul poliţiei din ţara noastră, un model Volkswagen, şi anume Gol, nume familiar doar pentru publicul din America de Sud.

via: automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu