sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Dacia este vedeta în presa auto din Germania

Autobild.de prezintă povestea de succes a Cenuşăresei din România, care, după dacia Lodgy, pregăteşte concurenţei două noi modele: Dacia Citadine şi o nouă versiune de Logan.



După ce zvonurile privind planurile Renault-Nissan de a oferi o maşină de 2.500 euro, posibil cu siglă Dacia, au împânzit internetul, germanii de la Auto Bild vin cu alte informaţii în exclusivitate. Conform publicaţiei germane, după ce oficialii Renault au dezminţit categoric varianta unei maşini de 2500 de euro, Dacia ar veni cu două noi modele: Dacia Citadine ar urma să fie noul model de clasă mini Dacia, la care se adaugă un nou model de Logan.

Noua generatie Dacia Logan va fi prezentată în toamna anului viitor la salonul auto de la Paris, afirma recent Laurens van den Acker, designer şef la Renault. Noul Logan va avea o parte frontală care inspiră mai multă putere şi aspectul general al maşinii va fi unul mult mai modern, nu strict utilitarist.



Autobild prezintă şi noi imagini cu Dacia Lodgy de serie. Până acum, a fost popularizată Dacia Lodgy «GLACE», varianta de competiţie a unei noi maşini de familie, ce va fi produsă în serie şi care va fi prezentată în martie 2012 la salonul auto de la Geneva. Numele său evocă spaţiul interior şi universul de familie. Angajată în cele mai nebuneşti competiţii sportive, marca Dacia face odată în plus dovada spiritului său îndrăzneţ, surprinzând din nou lumea auto. Pentru prima oară în istoria Trofeului Andros, la linia de start a competiţiei se va alinia un vehicul derivat dintr-un model de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu