duminică, 20 noiembrie 2011

Dacia Sandero și Logan MCV în ediția specială "Live"

Sandero și Logan MCV au acum o ediție specială în Germania. Denumită Live, aceasta propune un pachet de dotări generos la prețuri atractive. Dacia oferă un avantaj client de până la 2.000 de euro.



Dacia a conceput pentru clienții din Germania două modele cu un pachet mai generos de dotări și la prețuri atractive. Acesta se regăsește pe Sandero și Logan MCV, disponibile de astăzi pe ediția specială Live. Prin intermediul lor producătorul dorește să impulsioneze vânzările popularelor automobile construite pe platforma Logan.

În echipare standard se regăsesc sistemul de aer condiționat cu reglare manuală, radio CD cu compatibilitate MP3 şi conexiune AUX pentru dispozitive externe, închidere centralizată și geamuri electrice față. Pachetul de siguranță include sistemele ABS+BD+BA, airbaguri pentru șofer și pasagerul din față, centuri de siguranță cu prindere în trei puncte, sistem de fixare Isofix.

Paleta de culori a caroseriei este alcătuită din cinci nuanțe: alb, gri, albastru, roșu și negru. Ultimele două sunt nuanțe metalizate și figurează pe lista de opționale. Linia exterioară nu se remarcă printre detaliu anume însă poate fi îmfrumusețată de câteva detalii plăcute, precum ornamentele grilei motor vopsite în culoarea caroseriei și mânerele cu finisaje satinate care dau o tentă elegantă, ambele disponibile ca dotări opționale.

La interior tapiţeria din stofă de culoare gri este asortată inserturilor satinate prezente pe aeratoare și mânere. Clienţii pot comanda bare de amarare satinate precum şi un pachet special de huse pentru scaune.

sursa: autopassione.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu