luni, 14 noiembrie 2011

Dacia Logan 2 sedan şi hatchback in 2012



Francezii de la Caradisiac au făcut o listă de noutăţi despre viitoarea generaţie Logan, bazându-se pe relatări din interiorul Renault. Astfel, pe baza a ceea ce directorii Renault ar fi cerut celor care se ocupă de Dacia, francezii dau următoarele indicii despre noua generaţie a modelului Logan.

- Dacia Logan 2 va fi oferită în două variante de caroserie, sedan şi hatchback, pe motiv că, dacă varianta cu portbagaj place mai mult consumatorilor din sudul Europei, cei din vest preferă hayonul. Noul Logan va fi oferit în două şi trei volume, toată lumea va fi mulţumită şi vânzările vor creşte, spun francezii.

- Dacia Logan 2 va fi mai lungă, intrând astfel în categoria compactă mare. Maşina va avea 4,4 metri lungime, faţă de 4,25 metri acum.

- Motorizarea, despre care caradisiac.com spune că va fi mai puternică: diesel de la 70 la 110 cai şi benzină, de la 75 la 105 cai. Motoarele vor fi schimbate şi pentru a avea un nivel mai redus de noxe.

- Platforma pe care va fi realizată Dacia Logan 2 şi trenul de rulare vor veni de la Renault Fluence.

- Dacia Logan 2 va fi prezentată la Salonul Mondial al Automobilului de la Paris, care va debuta pe 29 iulie 2012

- Maşina va fi lansată la vânzare la sfârşitul anului 2012.

- Dacia Logan 2 va fi produsă la uzina de la Piteşti, cel puţin varianta care va fi comercializată în Franţa.

- Preţul Logan 2 este estimat să crească cu 200 de euro, ceea ce înseamnă că, pentru piaţa franceză, preţurile pentru varianta de bază vor pleca de la 7.800 de euro.

Francezii vin cu aceste dezvăluiri la câteva zile după publicarea în presa braziliană a unor informaţii privind noua linie a modelului Logan.

via: money.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu