luni, 5 septembrie 2011

Midnight Racers Legal Event - Sibiu 9-11 sept. 2011



Locatie: Parcarea Trident – Sibiu, Romania
Data: 9-11 Septembrie 2011

In Septembrie, timp de 3 zile, Sibiul va fi gazda unui nou eveniment inedit de tuning organizat de Midnight Racers Sibiu impreuna cu Ascer: Midnight Racers Legal Event, un eveniment in care vor fi prezentate, atat in cadrul unei expozitii, cat si in cadrul diferitelor competitii de gen, precum si a unei parade prin centrul Sibiului, cele mai tari masini modificate ale membrilor cluburilor de specialitate din tara si cateva proiecte foarte reusite ale firmelor de tuning.

Intrarea la eveniment va fi LIBERA pentru toti vizitatorii in toate cele 3 zile ale evenimentului !!! Participarea este de asemenea gratuita, iar toti participantii vor primi cazare gratuita pentru cele doua nopti din timpul evenimentului.

Concursuri organizate:

1) Midnight Tuning Competition (Expo) Este o competitie care are ca scop aprecierea celor mai frumoase masini modificate din cadrul Midnight Racers Legal Event. Se vor acorda premii dupa cum urmeaza: Best Car of the Show, Best Wheels, Best Interior, Best Exterior, Best Custom, Best Paint, Best Stand (pentru cluburi), Best Sound Setup si Best Romanian Car.

2) Drift and Burnout Competition Este un concurs în cadrul căruia se vor premia cele mai spectaculoase momente demonstrative

3) Handling Your Way Este o competiție de îndemanare care se va desfașura contratimp pe un traseu amenajat în cadrul Midnight Racers Legal Event. Participanții vor evolua o singură dată pe traseu și vor fi cronometrați cu celule laser profesioniste.

Programul evenimentului

Ziua 1 Vineri 9 Septembrie 2011

începând cu ora 10 primirea participanților și repartizarea locurilor de amplasare a automobilelor în parcarea TRIDENT, se vor începe înscrierile pentru competițiile din ziua 2.

Ora 20.00 – ședință tehnică (este obligatorie participarea tuturor participanților la eveniment) pentru pregatirea paradei din ziua de sambata

Ziua 2 Sâmbătă 10 Septembrie 2011

ora. 10.00 plecarea mașinilor din parcarea TRIDENT către Piața Mare a Orașului
ora 11.00 dezvelirea monumentului victimelor accidentelor cauzate de consumul de alcool și de condusul agresiv. (conferință de presă, declarații ale rudelor victimelor, declarații ale reprezentanților poliției și ale reprezentanțiilor municipalității)
ora 12.30 deschiderea oficială a expoziției (ședințe foto, declarații etc.)
ora 16.00 plecarea în paradă pe traseul Nicolae Balcescu- Bretea- Vasile Milea- Calea Dumbravii – Mihai Viteazu – Calea Dumbravii – Vasile Milea – Alba Iulia – Parcare TRIDENT.
ora 17.00 Drift and Burnout Competition
ora 18.00 workshop prim ajutor
ora 18.45 Bikini Carwash
ora 19.00 Handling Your Way
ora 21.00 Special Performance Midnight Racers Sibiu
ora 22.00 PARTYYYY

Ziua 3 Duminica 11 Septembrie 2011

ora 12.00 - demonstrații ale participanților
ora 14.00 – premierea participantiilor
ora 15.00 – conferinta de presa cu toti participantii
ora 16.00 – Demonstratii ale participantilor, photoshoting
ora 17.00 – plecarea participanților și eliberarea tuturor spaților utilizate în cadrul evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu