sâmbătă, 24 septembrie 2011

Dacia ataca Marea Britanie cu Duster si Sandero facute in India

Modelele Dacia vor putea fi cumparate si in Marea Britanie, din ianuarie 2013. Cu toate ca britanicii vor primi versiuni cu dotari standard mai bogate, Dacia se va axa in continuare pe caracterul "low-cost" al masinilor, incercand astfel sa aiba acelasi succes ca cel de care se bucura in Germania, unde are acum o cota de piata de 3%, scrie Autoexpres.co.uk.



Primele doua modele cu volan pe dreapta lansate in Marea Britanie vor fi primul SUV din istoria Dacia, Duster, si Sandero. Masinile nu vor fi asamblate in Romania, la Mioveni, ci la Chennai, in India.

In India insa, masinile poarta emblema Renault, motiv pentru care, scriu jurnalistii britanici, modelele destinate pietei din Marea Britanie ar putea suferi unele modificari, de bun augur, precum faruri si bare usor diferite si un interior mai calitativ.

In Marea Britanie Daciile vor fi vandute, deocamdata, prin dealership-urile Renault, dar ar putea aparea si reprezentante, in functie cerere.

„Avem ca principala tinta cumparatorii privati. Flotele nu vor beneficia de reduceri", a declarat Beatrice Foucher, vicepresedintele departamentului de marketing al Dacia-Renault.

via: a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu