joi, 15 septembrie 2011

King of Europe Drift Series - Brasov 16-18 Septembrie 2011



Etapa a 6-a King Of Europe | Brasov - Romania 16/18 Septembrie 2011
Cea mai tare competitie europeana pe care a vazut-o Romania. Cei mai tari drifteri europeni pe care i-a vazut publicul din Brasov. Cele mai spectaculoase masini de drift care au muscat din asfaltul Romaniei. CU SIGURANTA cel mai tare show pe care il vom vedea cu totii - King of Europe Brasov-Romania.

In perioada 16-18 septembrie 2011, la Brasov, pe circuitul de la Prejmer va avea loc a 6-a etapa de Campionat European, King of Europe Drift Series si etapa cu numerul 5 din Campionatul national de Drift ( GTT Drift Series) cu aceasta ocazie se va face si inagurarea ciurcuitului de la Prejmer (Prejmer Circuit).

Astfel, brasovenii sunt invitati in vinerea premergatoare weekendului competitional sa admire parada formata din echipele inscrise in cele doua campionate de drift. La ora 17:00, caravana bolizilor veniti din intreaga Europa, va parasi circuitul de la Prejmer escortata de echipajele politiei si va rula pe strazile Brasovului, oprindu-se in in fata Primariei Brasov. Acolo, publicul va putea admira de aproape masinile pregatite special pentru disciplina driftului.

Intre orele 18:00 si 19:00 va avea loc gala de prezentare a echipelor si organizatorilor King of Europe. Intreg evenimentul se bucura de sustinerea Primariei Municipiului Brasov. Autoritatile sprijina inca o data continuarea traditiei sporturilor cu motor, care face de altfel parte din istoria orasului Brasov. Si, nu in cele din urma, festivalul de drift de la Brasov este inca o ocazie prin care Asociatia Romana de Drift va promova siguranta in trafic si practicarea sporturilor cu motor in cadrul organizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu