sâmbătă, 3 septembrie 2011

Cupa Dacia in Raliul Tara Barsei

Ieri la ora 17.00, in parcarea Baneasa Shopping City, s-a dat startul in Raliul Țara Barsei, cea de a saptea etapa a Cupei Dacia 2011, un raliu ce se anunta spectaculos prin duelul debutantilor. Bogdan Nastase este liderul clasamentului general, in timp ce Octavian Tirnovean este pe doi la general si lider in clasamentul debutantilor. New entry-ul de la aceasta etapa este echipajul Lucian Garbacea jr./Sorin Colceriu.

La fel ca sezonul trecut Raliul Țara Barsei debuteaza cu Super Speciala din Bucuresti, urmand ca astazi pe 3 septembrie concurentii sa parcurga cele sapte probe speciale din zona Sacele – Predeal – Azuga.


Bogdan Nastase este liderul la zi al Cupei Dacia avand un avans de 16,5 puncte in fata lui Octavian Tirnovean, care la doar 19 ani se lupta pentru a se clasa in top trei la finalul sezonului. Sibianul este lider in clasamentul debutantilor unde are noua puncte avans in fata lui Florin Tincescu, un licean care face furori pe probele speciale. De altfel, lupta dintre cei doi va fi in centrul atentiei la Raliul Țara Barsei, Florin fiind nevoit sa isi ia revansa dupa ce la Arad a fost obligat sa abandoneze. in plus, Simone Tempestini (16 ani) este omul ce poate crea surprize dovedind in etapa precedenta ca poate termina pe podium. Lupta pentru podium la debutanti va fi cu atat mai interesanta cu cat la startul acestei etape s-a aliniat si Lucian Garbacea jr., un pilot extrem de talentat care a avut primul contact cu Dacia Logan, pregatit pentru cupa, in 2010. Atunci, Lucian a fost invitat de George Grigorescu sa piloteze una din masinile forlighter de la Raliul Țara Barsei si astfel fostul pilot de motocross a fost stimulat sa revina in competitii. Acest raliu este primul pe care Lucian Garbacea il face in cadrul Cupei Dacia, insa el a mai concurat in alte raliuri de-a lungul sezonului 2009.

Via: Dacia
Foto: Eugen Conradt


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu