joi, 15 septembrie 2011

DragRacing Events te invită la Arad

Duminică 18 septembrie 2011 va avea loc, la Arad, mai exact pe pista Aeroportului din oraşul de pe Mureş, cea de-a şaptea etapă a Campionatului de DragRacing, condiţiile de participare fiind aceleaşi precum la ediţia precedentă de la finalul lunii iulie 2011.



Etapa a VII-a a Campionatului Naţional de DragRacing s-a amânat. Deşi trebuia să se desfăşoare pe 4 septembrie, organizatorii au luat hotărârea de a "muta" această etapă două saptămâni mai târziu, astfel, pista Aeroportului din Arad devine, pe 18 septembrie 2011, "casa" cailor-putere ai maşinilor ce se întrec la "liniuţe". Suprafaţa pistei este din beton de cea mai bună calitate, ţin să precizeze organizatorii competiţiei .

Înscrierile se fac la faţa locului în dimineaţa zilei de concurs, mai exact după ora 7:30, atunci când se şi deschid porţile de intrare la acest show, urmând ca de la ora 10:00 să înceapă calificările, acestea urmând a se încheia în jurul orei 15:00. Finalele etapei vor începe la ora 16:00, iar premiile ce se acordă câştigătorilor de la categoria "Profi" sunt:

- locul I - 400 ron;
- locul II - 200 ron;
- locul III - 100 ron.

Organizatorii mai anunţă că cei aflaţi pe podium atât la categoria "Profi", cât şi la "Street", vor primi cupe.

Taxa de participare pentru cei ce vor concura la "Profi" este de 150 de lei, în timp ce la "Street" aceasta este de 100 de lei.
Accesul publicului se face pe bază de bilet, preţul acestuia fiind la fel c la etapa din iulie, de 15 lei, inclusiv concurenţii, urmând a beneficia de gratuitate copii sub 10 ani, care sunt însoţiţi de cel puţin un adult, dar şi persoanele a căror vârstă depăşeşte 60 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu