joi, 17 iunie 2010

Tren deraiat in Austria

Un tren de marfă care transporta Dacii din România către Franţa a deraiat miercuri seară în Austria. Aproape 200 de maşini s-au făcut praf în urma impactului.



Autorităţile au explicat că accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice. Vagoanele din coada trenului s-au desprins la o viteză de aproximativ 60 km/h. 10 din cele 16 vagoane au ieşit de pe şine şi s-au răsturnat, iar ultimele au alunecat pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, înainte să iasă şi ele de pe şine, relatează Euronews

În jur de 200 de maşini Dacia Logan, Sandero şi Duster s-au făcut praf în urma impactului, scrie presa austriacă. Nu a existat însă nici o victimă. Doar unul dintre mecanici a fost uşor rănit. Valoarea exactă a pagubelor nu a putut fi încă estimată. Autorităţile austriece apreciază că pentru a curăţa locul accidentului de rămăşiţele automobilelor este nevoie de cel puţin două zile. Ruta va fi închisă traficului feroviar în această perioadă. Pentru operaţiunile de decongestionare au fost mobilizaţi peste 100 de muncitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu