marți, 8 iunie 2010

Dacia Logan Exclusive by Prostreet Tuning



Loganul acesta e putin inaintea timpurilor lui, cel putin in ceea ce priveste exteriorul. Baietii de la Prostreet Tuning au surprins din nou cu un proiect custom integral, cu care de altfel au si castigat premii numeroasele showuri la care au prezentat masina.

Incep de la o bara fata realizata manual, de la A la Z. Deflectoarele incadrate in aceasta sunt detasabile, motiv pentru care sunt si vopsite in alta culoare. Trebuia sa iasa in evidenta. Aripile fara au fost si ele modificate, evazate ca sa mentina noua linie. Pragurile au fost create special pentru acest proiect, iar bara spate a primit si ea un deflector detasabil, de aceasta data sensibil mai masiv decat cel din fata. Deflectorul spate adaposteste si finalele cu tenta sport montate in armonie cu vechiul body kit. Merita mentionate capacul de pe luneta, dar si micul eleron profilat pe capacul portbagajului, care sterg mult din linia de "dulap" (vorba din popor, nu ne apartine) pe care masina o are de fabrica.

Toate, dupa cum se poate venea si in poze, au fost construite din diverse subansamble, cu mana sigura, ochi buni si mutla rabdare. Dupa ce s-a incheiat etapa de constructie a reperelor, s-au luat matrite integrale pentru fiecare in parte si s-au scos piese noi din fibra de sticla, singurul chit necesar fiind cel pentru vopsire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu