vineri, 4 iunie 2010

Dacia Duster un start bun in Olanda


Dacia Duster reuşeşte un start foarte bun în Olanda. După ce importatorul a anunţat că va vinde 2000 de exemplare în 2010, luna mai a adus deja 1000 de comenzi.
După ce clienţii italieni şi mai ales cei francezi au umplut listele de comenzi pentru Duster imediat după lansarea primului SUV Dacia în aceste ţări, olandezii au sărit şi ei pe modelul de la Mioveni.

Deşi prognozele iniţiale arătau că biroul olandez al celor de la Dacia va vinde 2000 de exemplare Duster în 2010, prima lună de carieră de piaţă a SUV-ului Dacia a adus nu mai puţin de 1000 de comenzi. Renault Olanda pune acest rezultat pe seama conceptului de succes pe care îl promovează Duster, preţul de achiziţie demn de un model de oraş fiind principalul argument în acets sens.

Olandezii nu se află la prima ispravă de acest gen legată de Dacia. Impresionaţi de succesul versiunii break a lui Logan, fanii olandezi ai Daciei Logan MCV au realizat în momentul lansării breakului în Ţările de Jos o serie de site-uri care au adunat în acelaşi loc fanii modelului de la Mioveni. Întâlnirile acestora au fost atât de bine văzute de importatorul oficial Dacia în Olanda încât lansarea lui Sandero în această ţară a avut loc în cadrul unuia dintre aceste evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu