luni, 28 iunie 2010

Regionala LoganClub In Arges 26-27 iunie 2010

Posesorii şi pasionaţii de Dacia Logan din toată ţara s-au întâlnit în acest weekend la fabrica din Mioveni unde este produs acest model. La întâlnire au fost prezente peste 100 de exemplare Logan.

Circa 300 de fani ai lui Dacia Logan au participat în decursul acestui weekend la o întrunire la fabrica Dacia din Mioveni. Aceştia au venit cu o sută de vehicule Dacia, majoritatea dintre acestea fiind Logan şi au poposit în oraşul Mioveni preţ de un weekend, în care au participat la diverse activităţi în cadrul platformei industriale Mioveni. Pe lângă concursul de îndemânare organizat şi amenajat pe un spaţiu de pe platforma industrială Mioveni, fanii Logan au participat şi la un concurs de accelerare pe 400 metri, dar şi la o vizită ghidată a uzinei Dacia.

Pasionaţii şi posesorii de Logan s-au reunit şi anul trecut în număr mare, ca apoi să organizeze o defilare de la Piteşti la Mioveni. Cei de la Dacia se implică din ce în ce mai mult în susţinerea activităţilor Clubului Logan. Anul acesta, s-a organizat o selecţie pe forumul de Logan Club, iar 60 de fani au avut ocazia să ia parte la o vizită ghidată în uzina din Mioveni. La finele vizitei, aceştia au primit şi obiecte promoţionale cu însemnele mărcii româneşti. Cu această ocazie, posesorii de Logan din oraşe cum ar fi Cluj, Tulcea sau Galaţi au putut să vadă cum se fabrică automobilele pe care le conduc.

Câţiva dintre membrii Logan Club sunt chiar angajaţi la Uzina Dacia. În Bucureşti există peste 40 de pasionaţi ai acestui model care se întălnesc de câte ori au ocazia şi au realizat o comunitate strânsă, ai cărei membri se ajută între ei ori de câte ori este nevoie. Comunităţi ale pasionaţilor de Dacia Logan există şi în oraşele Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Sibiu,Piteşti, Timişoara, Vaslui şi altele.

Concluzie :
...se iau corturile si vecinii, se face vizita la uzina, apoi proba de indemanare, se trag liniutele; organizarea, piscina, intalnirile si socializarea se amesteca cu fotbalul, apoi mancarea si bautura cu loganistii. masinile se presara cu putin tuning, se premiaza, si se serveste cu cateva ploicele sporadice, dar si putin soare dupa gust...

O reteta perfecta??

Da.. felicitari Mioveni, a iesit bine si asta...
PS: mai multe poze puteti vedea AICI si AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu