joi, 24 iunie 2010

Super Rally 2010


Orasul de pe Bega se pregateste pentru cea mai complexa etapa din Campionatul de Automobilism Timis. Runda care se apropie cel mai mult de cerintele unui raliu complet poarta denumirea de Super Rally 2010 si are loc in perioada 25-27 iunie.
Runda a VII-a este un raliu unic in Romania date fiind distanta pe care se intinde, precum si detaliile tehnice. Super Rally 2010 numara sase probe speciale ce se vor desfasura in cinci locatii diferite, locatii intinse pe distanta de 230 de kilometri.

Startul e programat vineri, ora 16, in Timisoara, in zona Arena Aqua, pentru ca de sambata dimineata caravana automobilistica formata din cele 30 de masini sa se puna in miscare pe traseul Lugoj - Hunedoara - Orastie - Geoagiu Bai.

In fiecare dintre aceste locatii se va desfasura cate o proba speciala ceea ce implica inchideri de circulatie in zonele respective. In zona Arena Aqua vor fi restrictii de circulatie vineri intre 14-18 si sambata intre 8-11, in centrul Hunedoarei sunt restrictii sambata intre 9-14, iar in Geogiu Bai vor fi inchideri de circulatie intre orele 10-18.

„Este o competitie complexa. Timisorenii sunt invitati sa vada spectacolul automobilistic in debutul intrecerii", a precizat Ladislau Giurisici, organizatorul Super Rally 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu