miercuri, 24 august 2011

Super-Dusterul de 150 CP

Automobile Dacia a exportat în primele şapte luni ale acestui an trei SUV-uri Dacia Duster echipate cu un nou motor pe benzină de 2,0 litri şi 150 CP, ultimul dintre ele fiind exportat chiar luna trecută, iar primele două în luna februarie a acestui an, informează Ziarul Financiar.Acesta este cel mai puternic model produs în istoria Dacia şi totodată este echipat cu cel mai mare motor din istoria companiei din Mioveni.

Cele trei modele exportate în luna februarie şi reprezintă cel mai probabil modele de test.

Philippe Prevel, fostul şef al Renault Technologie Roumanie a confirmat anul trecut într-un interviu acordat ZF posibilitatea echipării SUV-ului Duster cu un motor mai puternic pe benzină proiectat special pentru piaţa rusă şi cea din Orientul Mijlociu, însă nu şi pentru cea din România.

Totodată, în contextul în care Renault deţine în portofoliu un motor pe benzină de 2,0 litri şi 140 CP există posibilitatea ca noua versiune a Duster să fie echipată cu un propulsor nou pe benzină de 150 CP. Oficialii Dacia nu au oferit niciun comentariu cu privire la noul Duster. în prezent cea mai puternică versiune a SUV-ului fiind cea cu motor diesel de 1,5 litri şi 110 CP.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu