luni, 8 august 2011

Cupa Dacia - Raliul Aradului 2011




Aradul a gazduit vinerea si sambata aceasta una dintre cele mai interesante etape de raliu din 2011. Cu un record de inscrieri- 95, Raliul Aradului a fost etapa oficiala si in Romania si in Ungaria astfel incat competitia era mai incitanta ca oricand. Firesc, de la startul intrecerii nu puteau lipsi nici protagonistii Cupei Dacia, la startul competitiei de la Arad aflandu-se si 13 echipaje care utilizeaza modelul Logan 1.6 MPI.

Concurentii de la Cupa au participat vineri, de la ora 8, la Shakedown-ul programat la Frumuseni, in timp ce prima sectiune competitiva, superspeciala, a fost programata incepand cu ora 17:31, pe circuitul de karting VIK Power din Arad.

Intrecerea de la Arad a contat si ca etapa a doua a Trofeului Klar Macadam, competitie care va desemna cel mai bun pilot al Cupei pe macadam.
Din pacate Viorel Ivan a abandonat, asfel lasand cale libera specialistului pe macadam Bogdan Nastase, care a avut ambitia de a razbuna abandonul de la Sibiu (consemnat intr-un moment in care era pe primul loc), ca si pe cel consemnat anul trecut, aici, la capatul celei mai lungi sarituri din sezonul 2010.Un alt adversar de temut pentru Ivan, este Sebastian Barbu. Acesta traverseaza o forma excelenta,venind pe 2 la Arad.

De remarcat a fost si Octavian Tarnovean, cel care se bate pentru suprematie in competitia debutantilor, ocupand, totodata, pozitii onorante si in ierarhia generala a Cupei, venind pe 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu