luni, 15 august 2011

Logan Renault "Automatic Expression" 2012

Renault a prezentat vineri noua noua linie a modelului Logan. Numele oficial este Renault Logan 2012.
Sedanul compact al francezilor pare, potrivit Novidades Automotivas, a fi urmat aceeaşi reţetă a modelului Sandero, astfel că acum se bazează pe o transmisie automată, în timp ce consola centrală este identică cu cea din varianta hatch. Totuşi, Logan 2012 deţine un sistem multimedia (opţional) şi un design nou al butoanelor de aer condiţionat.

Transmisia Automată a Renault Logan 2012 va fi disponibilă împreună cu un motor de 107 CP şi un propulsor 1.6 16v, această versiune urmând a fi lansată în varinta Expression. Versiunile Authentique şi Expression cu transmisie manuală vor fi echipate cu un motor 1.0 16v Hi-Flex respectiv 1,6 8v Hi-Torque.

Din punct de vedere vizual, Logan 2012 nu a suferit nicio schimbare majoră, la exterior. Culorile disponibile sunt în număr de şapte, şi anume: Alb Glacier, Argintiu, Bej Angora, Alb Sidef, Albastru Amurg, Roşu şi gri.
Logan Renault din versiunea "Automatic Expression" va fi cea mai scumpă variantă şi va beneficia de servodirecţie, aer condiţionat, închidere centralizată cu sistem CAR, geamuri electrice, computer de bord, ajustare înălţime volan, faruri de ceaţă şi jante aliaj de 15 inci. Lista de opţiuni este compusă din jante din aliaj uşor de 15 inch, Pachet de Securitate (frâne ABS, airbag-uri dual, a reia tetieră spate, volan din piele), Pachet Confort 2 ( Radio CD Player integrat în panou, şi care mai poate include elemente precum - MP3, USB, intrare auxiliară/ iPod şi Bluetooh, dar şi comandă prin satelit, geamuri electrice spate, oglinzi electrice şi alarmă).

via: money.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu