luni, 29 august 2011

Raliul Tara Barsei 2011In weekendul 2-3 septembrie. Raliul "Tara Barsei Dunlop - Klar Professional" 2011 se anunta a fi cel mai tare raliu din intregul sezon!

Pentru a compensa disparitia din calendar Raliul Bucurestiului -Raliul "Tara Barsei" Dunlop - Klar Professional a devenit deja o cursa ce nu poate lipsi din Campionatul National de Raliuri - Dunlop, competitia organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, ajungand deja a la 6-a editie.

Fata de editia de anul trecut, se schimba doar locatia pentru Shakedown. Daca in editia precedenta shakedown-ul a fost eminamente mediatic, in acest an traseul de la Ciolpani le va permite pilotilor sa-si testeze bolizii pe un macadam asemanator celui pe care se va desfasura raliul. Etapa va fi inaugurata cu "Baneasa Rally Show",superspeciala ce va avea loc in incinta Centrului Comercial cu acelasi nume din Bucuresti.
Sambata, caravana masinilor de curse revine la Brasov, mai precis in triunghiul forestier Azuga - Sacele - Predeal.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu