joi, 4 august 2011

Raliul Aradului - 5-6 August 2011



Raliul Aradului debutează defat astazi... joi, 4 august la ora 16:00 cu Shakedown-ul pe Frumuşeni (maşini din clasele 2,3,11,19) urmând ca vineri de la ora 08:00 să meargă la Shakedown pe aceeaşi probă maşinile de la clasele 5,6,8,9.

Aradul găzduieşte in weekend una dintre cele mai interesante etape de raliu din 2011. Cu un record de înscrieri - 95, Raliul Aradului este etapă oficială şi în România şi în Ungaria astfel încât competiţia se anunţă mai incitantă ca oricând.

De asemenea, organizatorii au mai precizat că probele speciale sunt aproape aceleaşi ca şi anul trecut, cu tot cu celebra săritoare, unde Bogdan Năstase a stabilit recordul pentru cea mai lungă săritură a sezonului.

Modificarea faţă de anul trecut constă în înlocuirea ultimei probe speciale, a „Buclei Mici“, cu alta, care va inaugura ziua de sâmbătă, mult mai tehnică şi mai spectaculoasă. Altă schimbare este superspeciala, care se va desfăşura pe kartodrom, jumătate pe asfalt şi jumătate pe macadam, unde a fost montată o săritoare.
Se anunta un show total !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu