vineri, 9 aprilie 2010

L'Automobile Magazine - Test Duster 1.5 dCi 85 CP


Jurnalistii francezi sunt primii care avut ocazia de a testa prin Paris noul Duster. Concluziile lor sunt mai degraba pozitive.
Jurnalistii publicatiei L'Automobile Magazine au publicat astazi primul test in adevaratul sens al cuvantului cu Dacia Duster. Foarte interesant este faptul ca, desi acestia au avut sub capota motorul diesel de 85 de cai in echipare Ambiance (al doilea nivel) si in versiune cu tractiune fata, concluziile generale legate de modelul testat sunt mai degraba pozitive.

"Intre alura sa exterioara respectabila si nivelul de dotari relativ demn in acest nivel de echipare, Duster lasa ideea ca isi merita banii", noteaza jurnalistii francezi, care au apreciat motorul diesel pentru disponibilitatea sa la regim de turatii jos, pentru modul "corect" in care se comporta directia modelului romanesc pe strazile orasului si pentru suspensia foarte confortabila.

La capitolul minusuri, Ivan Magot - autorul testului publicat de L'Automobile Magazine - noteaza zgomotele aerodinamice ridicate, ruliul accentuat in viraje care face ca directia sa nu fie foarte precisa, cutia care agata si modularitatea posterioara despre care francezii sustin ca este "limitata", fara a da mai multe indicii despre acest lucru.

"Desi exista ruliu in viraje, modelul Dacia se dovedeste foarte stabil, de o neutralitate placuta si iti da incredere. (...) Chiar daca dieselul nu este vreo arma de razboi, reprizele sale sunt oneste iar prezenta sa buna in regim de turatii mediu si coborat (nu cautati nimic la turatii ridicate) iti dau senzatia ca dispui de suficiente resurse", isi incheie jurnalistul francez analiza.

Automarket va va oferi un test pe larg cu noul Dacia Duster in 15 aprilie, ziua de teste pregatita de Dacia pentru jurnalistii romani.

via | Automobile Magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu