sâmbătă, 17 aprilie 2010

Dacia bate recorduri in Franta


Dacia Duster se bucura de un succes impresionant in Franta. Modelul constructorului din Mioveni a totalizat in primele doua saptamani ale lunii aprilie un numar de 5.000 de comenzi.
Constructorul de la Mioveni a reusit un martie
extraordinar in Franta, unde vanzarile Dacia au totalizat un numar de 16.640 de unitati. Odata cu lansarea lui Duster, piata auto din Franta a fost data peste cap. In primele doua saptamani ale lunii aprilie SUV-ul romanesc a primit 5.000 de comenzi, din care 1.500 de exemplare au fost comandate inainte de lansarea acestuia.

In prezent acesta este un nou record pentru piata din Franta si este stabilit de proaspatul membru din familia Dacia. Strategia celor de la Renault de a produce 320.000 de unitati Duster pe an se pare ca va deveni una castigatoare, modelul constructorului din Mioveni bucurandu-se, in prezent, de un enorm succes in Franta.

Fabrica Dacia din Mioveni are o capacitate de productie de 150.000 de exemplare Duster pe an, restul de 170.000 de unitati urmand sa fie produse in uzinele din Brazilia, Columbia, Rusia si India.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu