sâmbătă, 24 aprilie 2010

Dacia Duster in vizorul BNR


50 de exemplare Dacia Duster ar putea ajunge in urmatoarea perioada in curtea BNR, masinile urmand sa fie utilizate de reprezentantii bancii centrale. BNR a dat startul unei licitatii pentru achizitia unui lot de 50 de masini de teren, Dacia aflandu-se in pole-position in licitatie datorita ofertei extrem de competitive a modelelor sale in conditiile in care principalul criteriu de selectie a ofertelor este pretul redus.

"BNR ia in calcul cea mai ieftina oferta", a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, citat de incont.ro. Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, a confirmat pozitia buna pe care o are Dacia in cursa, sustinand ca oferta Dacia catre BNR este foarte atractiva: "Le-am facut o oferta foarte buna pentru versiunea de top Dacia Duster 4x4 in varianta diesel de top. (n.r. Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4 Laureate) Licitatia nu s-a incheiat, dar avem incredere ca oferta noastra este luata in discutie", a spus Stroe.

Desi pretul total de piata al celor 50 de masini in discutie se ridica la 780.000 cu TVA inclus, pretul oferit de Dacia este mai scazut, motivul fiind reprezentat de vectorul de imagine pe care Dacia l-ar primi in eventualitatea incheierii acestui contract.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu