marți, 13 aprilie 2010

Dacia Duster la Timisoara


Cei aflati cu treaba pe Calea Aradului pot zari, in imediata apropiere a Auto Europa, cel mai nou model al gamei Dacia si totodata primul „Sport Utility Vehicle” (SUV) al constructorului: Dacia Duster.
Ajuns in week-end la Timisoara, Duster va fi lansat joi, in cadrul actiunii „Porti Deschise”, publicul care va trece pragul Show-room-ului Auto Europa avand cu siguranta ce vedea.
„Vom prezenta 14 exponate, acoperind toate cele trei variante de echipare Duster, Ambiance si Laureate – spune Directorul de vanzari George Bratan. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa faca cunostinta cu noul model, de joi pana duminica, in cadrul Portilor Deschise. Ne asteptam, dealtfel, la o afluenta apreciabila, dat fiind interesul pe care il starneste Duster si programul – intre orele 8,00 si 19,00 – in care masinile pot fi vazute".
Dincolo de simpla vizionare, doritorii pot si achizitiona unul din tipurile de Duster expuse. Modelul 4x2 poate fi cumparat chiar de luni, prima zi dupa Portile deschise, in timp ce daca va inscrieti la un 4x4 veti mai avea de asteptat inca doua-trei luni.

„Va fi cu siguranta o masina bine primita de public” a apreciat , George Bratan, adaugand ca in evidentele celor de la Auto Europa figureaza deja 32 de timisoreni care s-au inscris pentru un Duster.

Modelul va fi comercializat la preturi pornind de la 10 500 de euro (cu TVA inclus) pentru versiunile 4X2 şi de la 12 300 de euro (cu tot cu TVA), în cazul versiunilor 4X4. Clientii pot opta intre un motor pe benzina de 1.6 16V de 105 CP si doua motorizari diesel 1.5 dCi de 85 CP, respectiv 110 CP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu