luni, 19 aprilie 2010

DACIA mareste din nou productia


Uzina Dacia va creste cadenta de fabricatie cu 20 de unitati pe zi, urcand de la 1.346 la 1.366 unitati pe zi. In decursul lunii aprilie, activitatea de fabricatie va include si trei zile de sambata. Astfel, salariatii Dacia care au lucrat in doua schimburi in data de 10 aprilie vor fi rechemati in uzina si in data de 17, respectiv 24 aprilie. Din cele 20 de unitati pe zi produse in plus fata de cadenta de pana acum, 10 sunt Duster.

Din cele 1.366 de unitati fabricate in Mioveni in fiecare zi, 260 sunt Duster, care avea pana in acest moment 250 de unitati produse pe zi. Cei de la Dacia au motivat cresterea cadentei si prezenta salariatilor la lucru in zilele de sambata sunt rezultatul intrarii in fabricatie si a disponibilitatii pe piata a celui de-al saselea model al marcii romanesti, Duster.

Incepand de maine, Dacia va demara Operatiunea Porti Deschise in toata reteaua autorizata din tara. Marca romaneasca preia comenzi pentru Duster inca de la debutul de la Salonul Auto de la Geneva, iar livrarile in Romania vor debuta pe 18 aprilie. Odata cu debutul livrarilor, cei de la Dacia trebuie sa lucreze cat mai repede pentru a face fata cererii pentru Duster, dar si pentru celelate modele din gama sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu