joi, 8 aprilie 2010

Basescu si-a cumparat Dacia Duster


Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
SUV-ul a costat 71.016 RON si a fost achitat de Maria Basescu. Presedintele a ales un model de serie pentru care a avut o singura cerinta: sa fie rosu. Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu.

Dupa ce a urcat la volanul masinii, presedintele le-a spus jurnalistilor ca "am vrut sa fie un semnal, nu numai pentru piata interna, ci si pentru piata internationala, un semnal de incredere pentru productia de la Dacia. Este o masina care merita sa fie cumparata. Merg cu Logan de mai bine de doi ani. Sunt foarte multumit de Dacia Logan", a declarat Basescu. Alaturi de Traian Basescu a mai urcat in masina Jerome Olive, director Dacia Renault.

Apoi, presedintele a coborat din masina si le-a spus reprezentantilor presei ca este increzator in sansele pe care le are Dacia Duster pe piata internationala.

"In cele cateva minute cat am stat in masina, am avut senzatia ca sunt intr-o masina de calitate. Succesul Duster-ului va fi un succes care nu va face altceva decat sa consolideze reputatia marcii Dacia, in Europa si in afara Europei", a spus Basescu.

Potrivit surselor citate de Gandul, presedintele Basescu nu a primit nicio reducere din partea constructorului si nici nu exista vreo intelegere privind utilizarea masinii pe o anumita perioada. "Este un model obisnuit de serie. Presedintele va mai utiliza, ocazional, masina Logan aflata in dotarea SPP", mentioneaza sursele citate.

Reprezentantii Automobile Dacia au declarat, la salonul de la Geneva, ca primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele piete din Europa, Magreb si Turcia, incepand cu sfarsitul lunii martie. Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu