marți, 10 mai 2011

Viorel Ivan castigator la Cupa Dacia in Raliul Targu Mures



După ce a abandonat la Tess Rally din postura de lider, Viorel Ivan a câştigat prima sa cursă din 2011 şi este la al doilea succes consecutiv în Raliul Târgu Mureş.

„A fost o cursă incredibil de dificilă din pricina condiţiilor de concurs şi, chiar dacă a fost un raliu scurt, el ne-a solicitat din plin. Am reuşit să îmi ating obiectivul şi să obţin o victorie importantă în economia campionatului”, a declarat, Ivan.

Sebastian Gioarsa şi Viorel Năstase l-au însoţit pe podium, ultimul păstrându-şi poziţia de lider în ierarhia sezonului.

În întrecerea debutanţilor, Sebastian Gioarsa, ocupantul locului secund la Brasov, şi-a adjudecat de această dată victoria. Pe locul doi s-a clasat Bogdan Vlad Cornea, cel care se află la prima întrecere a carierei în CNRD, iar pe trei, ca şi în Tess Rally, Florin Tincescu.

Concurentii Cupei Dacia au avut parte de condiţii de concurs mai mult decât speciale. Piloţii au avut parte de toate tipurile de asfalt: uscat, ud, acoperit cu zapadă. O vreme imposibilă, care a transformat fiecare kilometru de proba speciala într-o adevarată aventură, anulând şi trei din cele opt probe speciale.

2 comentarii: