duminică, 8 mai 2011

Întâlnirea Naţionala a Propietarilor de Dacia 1300 - Sibiu 2011

Întâlnirea Naţionala a Propietarilor de Dacia 1300 marchează împlinirea a 30 de ani de când modelul a fost scos din producţia Uzinei de Automobile Piteşti. De acum, modelul a intrat în rândul automobilelor de epocă.



Trei zile, ca in basme, s-au bucurat de masinile lor posesorii de Dacia 1300, la Rasinari. De ieri, 6 mai, si pa azi .... duminica, 8 mai, in localitatea de langa Sibiu are loc Intalnirea Nationala a posesorilor de Dacia 1300. Evenimentul este organizat de Asociatia Gladius Dei si vine sa sarbatoreasca cei 30 de ani scursi de la sfarsitul productiei modelului cel mai popular, construit la Pitesti(1969-1981).
La intalnirea de la Rasinari au venit sa-si etaleze frumusetile pe patru roti cel putin 35 de posesori de astfel de autovehicule, acesta fiind numarul anuntat, insa organizatorul evenimentului, Paul Micu este convins ca la manifestari au participat mai multi proprietari de Dacia 1300. "Au venit din toata tara. De la Timisoara, Suceava, Constanta si o masina de la Londra", a subliniat Paul Micu.



A treia editie

Dupa ce, timp de doua editii nostalgicii si indragostitii de Dacia 1300 s-au intalnit la Brasov, acum a venit randul sibienilor sa se bucure de masinile care cu cateva decenii in urma se intalneau peste tot, in Romania. Pentru ei si pentru toti pasionatii de automobile a fost gandita si o parada, care s-a desfasurat sambata la Sibiu si care a culminat cu o expozitie. Organizatorul evenimentului a mai precizat ca Rasinariul si Sibiul au fost alese datorita locatiei lor din centrul tarii, toti participantii la intalnire reusind sa ajunga aici mult mai usor. "Speram sa intram in comunitatea masinilor de epoca, pentru ca de anul acesta Dacia 1300 a devenit masina de epoca", a subliniat Paul Micu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu