joi, 26 mai 2011

Renault Duster

Pe un site din Rusia a fost prezentat versiunea Renault a lui Duster, care va fi echipată cu un motor 2.0 benzină, transmisie automată .
Prima modificare apare la nivelul grilei faţă, care primeşte o siglă Renault de dimensiuni mari şi un set de bare transversale uşor înclinate spre interior, similar cu cele prezente pe Latitude. Blocurile optice, proiectoarele, capota şi chiar bara faţă îşi păstrează design-ul, cu excepţia unor mici modificări – blocurile optice nu mai au un fundal atât de închis, iar bara de protecţie faţă are o formă uşor schimbată.

La nivelul posteriorului, uşa hayonului primeşte un ornament cromat, care înlocuieşte placa din plastic oferită pe Dacia Duster. De asemenea, putem observa şi un logo discret care anunţă o motorizare nouă în gamă: 2.0, ceea ce înseamnă un motor aspirat de 2.0 litri din gama Renault Nissan, care oferă, cel mai probabil, 140 CP şi 195 Nm.

Interiorul lui Duster este şi el schimbat pentru versiunea rusească. Mai precis, consola centrală prezintă un sistem diferitde comandă a instalaţiei de climatizare, care are un aspect mai modern.





sursa: Dusterclubs.ru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu