luni, 23 noiembrie 2009

Logan,primul in Rusia


Luna octombrie a fost una de bun augur pentru Logan. Modelul vandut in Rusia sub marca Renault a fost primul la vanzari in clasamentul modelelor produse de marci non-rusesti.
Logan se bucura de un succes ridicat in Rusia, modelul fabricat in Moscova din piese CKD produse la Mioveni aflandu-se pe primul loc in luna octombrie in clasamentul modelelor de provenienta externa. Comercializat in Rusia sub sigla Renault, Logan a adunat in octombrie 5076 de clienti, depasind astfel cifrele reusite de Ford Focus, model vandut in 3677 de exemplare in aceeasi perioada. Daca luam in calcul si modelele rusesti, Logan s-a situat pe locul al treilea, dupa Lada Priora (8562 de unitati) si Samara (7436 de unitati).

Pe parcursul primelor 10 luni ale anului, cel mai vandut model produs de o marca externa ramane Ford Focus (asamblat la Sankt Petersburg). Ford a vandut 44.143 de unitati Focus in Rusia, in timp ce Renault sta la aspiratie, cu 43.595 de unitati Logan vandute pe intreg teritoriul tarii in perioada ianuarie-octombrie.

Desi se afla pe primele locuri in clasamentele lunare si anuale, Logan si Focus au suferit ambele scaderi importante in vanzari in comparatie cu anul trecut, cand in Rusia s-au vandut cu 41% mai multe Focus-uri si cu 32% mai multe exemplare Logan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu