miercuri, 18 noiembrie 2009

Dacia ar putea intra pe piata din Anglia in 2010


Autocar sustine ca Dacia va lansa Sandero si Duster in Marea Britanie in 2010. Miscarea ar fi una interesanta pentru marca romaneasca.
Jurnalistii britanici de la Autocar sustin ca Dacia ar putea intra pe piata din Regatul Unit in cursul anului viitor, varfurile de lance ale gamei urmand sa fie Sandero si viitorul SUV Duster. Informatia a fost publicata intr-un articol aparut astazi pe site-ul Autocar si completeaza datele legate de versiunea Duster pregatita pentru Trofeul Andros.

"Lansarea Dacia in Marea Britanie este luata in calcul pentru anul viitor", a declarat un oficial Renault citat de Autocar.

Coincidenta sau nu, informatiile conform carora Dacia va intra pe piata din Marea Britanie in cursul anului viitor vin la doar doua zile dupa ce Dacia Sandero a fost unul dintre personajele principale in primul episod Top Gear din sezonul 14. "Am asteptat doi ani sa conduc Dacia Sandero. Modelul reprezinta esenta unei masini. Toate elementele de care ai nevoie, nimic mai mult. Fara artificii inutile. Dacia Sandero este o masina vesela, e un cadou superb", afirma James May, unul dintre prezentatorii celui mai vizionat show de televiziune din lume, dupa testul cu Dacia Sandero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu