vineri, 13 noiembrie 2009

Dacia Logan si Sandero Kiss Fm


Dacia lanseaza seria limitata logan si sandero kiss FM.
Dacia si reteaua radio Kiss Fm propun clientilor o noua serie limitata Kiss Fm cu modelele Logan si Sandero. Denumita „Kiss Fm”, aceasta beneficiaza de dotari suplimentare si elemente de design atragatoare. Noile versiuni vor fi lansate cu ocazia „Zilelor Dacia Kiss Fm”, care vor avea loc in perioada 2-14 noiembrie.

Seria limitata Kiss Fm beneficiaza de noi dotari si de elemente de design modern, realizate de echipa Centrului de Design Renault din Bucuresti, aceeasi care a imaginat conceptul Duster. Atat Logan cat si Sandero Kiss Fm dispun de radio CD Sony cu MP3 si dispozitiv USB, dar si de o tapiterie speciala. Ambele modele sunt disponibile in trei culori: Gris Platine, Noir Nacré si Rouge de Feu. Datorita noilor blocuri optice pe fond negru, Sandero Kiss Fm are un aer mai chic.

Logan si Sandero Kiss Fm vor fi comercializate la preturi cuprinse intre 8.300 euro si 10.350 euro, respectiv 9 400 euro si 11 300 euro, in functie de versiunea de motorizare aleasa. Cele doua modele vor fi disponibile in reteaua comerciala Dacia incepand cu 28 octombrie.



Gama variata de motorizari si dotari in serie



Dacia propune o gama variata de motorizari pentru seria limitata Kiss Fm. Logan si Sandero sunt disponibile in urmatoarele variante de motorizare: 1.4 75 CP, 1.2 16V 75CP, 1.6 90 CP, 1.5 dCi 70CP, 1.5 dCi 85CP si 1.5 dCi 85CP. Modelul Logan beneficiaza de o motorizare in plus, 1. 6 16 V 105 CP.

Cele doua modele Dacia Kiss Fm aduc ca noutate accesorii si o multime de echipamente disponibile in serie: sticker, tapiterie si breloc personalizate “Kiss Fm”, radio CD Sony cu MP 3 si dispozitiv USB. Acestora li se adauga: ABS, AFU (Asistenta la franarea de urgenta), aer conditionat, computer de bord, proiectoare ceata, scaun sofer cu reglare pe inaltime, volan reglabil pe inaltime, directie asistata hidraulic, geamuri electrice fata, bare de protectie in culoarea caroseriei, airbag frontal sofer si pasager, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie, jante de otel 15”, bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3, avertizare sonora lumini aprinse, retrovizoare exterioare in culoarea caroseriei reglabile electric si degivrante, vopsea metalizata. Jantele de aluminiu 15 “ sunt disponibile optional.



Tombola, vedete si muzica la “Zilele Dacia Kiss Fm”



In perioada 2-14 noiembrie, reteaua comerciala Dacia gazduieste “Zilele Dacia Kiss Fm”. Clientii care viziteaza showroom-urile Dacia in aceasta perioada se pot inscrie la un test drive gratuit cu vehicule din gama Dacia. Acest test drive ofera clientilor posibilitatea de a castiga un vehicul Logan Kiss Fm sau un Sandero Kiss Fm. Odata cu primirea cheilor masinii pentru test drive, acestia primesc un CD cu muzica romaneasca (hiturile verii 2009) si un talon de participare la tombola. Regulamentul de participare poate fi accesat pe site-ul: www.daciakissfm.ro. Tragerea la sorti a castigatorilor celor doua masini va avea loc in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”, care va fi difuzata in data de 18 noiembrie pe postul de televiziune Prima Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu