marți, 24 noiembrie 2009

Dacia,on the good side


"Dacia s-a transformat dintr-un producator bugetar intr-un vanzator de lifestyle. Designuri noi, excitante, precum cel al lui Duster sunt deja gata sa intre pe piata incepand cu anul 2010, iar promitatorul Sandero Stepway deja atrage atentia in jurul sau.
Cu siguranta se poate afirma ca Dacia a apucat-o pe un drum ascendent". Acestea sunt cuvintele elogioase folosite de publicatia U.K.Autoblog.com la adresa marcii romanesti Dacia.

Acesta din urma, a debutat deja cu succes pe piata din America de Sud, desi sub emblema Renault,dar isi va crea cu siguranta un public fidel si in Europa,in special celor care cauta o masina cu un buget ceva mai redus.
Tehnologia Renault, care ofera o garantie indelungata si reprezinta un excelent raport calitate-pret, prezenta pe Stepway, sunt cheia viitoarei popularitati a modelului.
Unicul capitol la care Sandero Stepway este inca deficitar este cel al sigurantei, potrivit aceleiasi publicatii, U.K.Autoblog.com. Cum echipamentele cu pricina nu sunt disponibile ca dotari optionale, se asteapta ca Dacia sa faca un pas in acest sens, ceea ce ar fi interpretat si ca o dovada de crestere a respectului de sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu