vineri, 27 noiembrie 2009

Dacia si flota 183


Constructorul din Mioveni sarbatoreste livrarea a 183 de unitati vandute in cadrul celei mai mari achizitii de flota de automobile Dacia din anul 2009 in Romania.
Automobile Dacia a incheiat un contract cu compania Adrem Invest pentru livrarea a 183 de vehicule. Contractul a fost semnat prin intermediul SC Auto Cobalcescu SRL, acest dealer urmand sa se ocupe de livrarea flotei de automobile Dacia Logan incepand cu aceasta luna. Flota celor de la Adrem Invest este compusa din 181 de exemplare Logan Van si doua exemplare Logan MCV. Aceasta este una dintre cele mai mari vanzari colective realizate de Dacia in 2009.

Cei de la Adrem Invest sunt clienti mai vechi ai Automobile Dacia, acestia achizitionand prima flota de automobile Dacia in urma cu un an. La acea data, Adrem Invest a cumparat 30 de automobile Dacia Logan in versiunea berlina. Odata cu noua achizitie, compania romaneasca va detine o flota totala de 203 automobile Dacia Logan. Compania Adrem Invest are o cifra de afaceri de peste 9 milioane de euro si activeaza in domeniul aplicatiilor industriale de 17 ani.

"Am ales Dacia pentru performantele sale in materie de fiabilitate, robustete, rentabilitate si pentru calitatea serviciilor post-vanzare. Logan Van se adapteaza perfect nevoilor noastre iar parteneriatul cu Dacia, reciproc avantajos, devine unul de lunga durata", a declarat Adrian Bodea, presedintele Adrem Invest, cu ocazia acestei achizitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu