miercuri, 22 iunie 2011

Un model Duster pentru India

Renault va lansa anul viitor în India un model Duster adaptat acestei piețe, care va fi fabricat la Chennai, a anunțat astăzi constructorul auto, la doar câteva zile după anunțul privind introducerea unei variante a SUV-ului românesc în Brazilia, Argentina și Columbia.La fel ca în America Latină, Dusterul indian va fi comercializat sub marca Renault Duster, scrie Mediafax.

Renault va lansa în India cinci modele până la sfârșitul anului viitor și dezvoltă în același timp o rețea națională de servicii pentru a-și asigura o felie cât mai consistentă dintr-o piață aflată în plină explozie.

Primul model introdus de Renault pe piata indiana este Fluence, lansat în luna mai, urmat de Koleos pe segmentul SUV premium și de Duster. Gama va fi completată de un model compact construit pe o platformă a alianței cu Nissan și de un vehicul încă necunoscut.

Renault a prezentat vineri, la salonul auto de la Buenos Aires, un model Duster adaptat pieței sud-americane, care va fi produs în Brazilia și lansat în Brazilia și Argentina în acest an, respectiv în Columbia anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu