duminică, 26 iunie 2011

Romania Grand Prix Timisoara 2011Pfiuuuu ! Hai ca trebe sa ma descarc ....

Tineti minte cand am tot trambitat aici pe thread ca in viitorul apropiat se va desfasura un nou campionat de circuit viteza?!!!!

Ei, bine....ieri si azi am avut parte de cea mai mare dezamagire in ceea ce priveste asteptarile mele in privinta acestui concurs !

Sa va spun ce s-a intamplat.

Sâmbătă a pornit la drum la Timişoara o nouă competiţie automobilistică, Campionatul Naţional de Circuit Viteză Urban. Noua întrecere aduce şase etape ce se vor desfăşura exclusiv pe circuite stradale în vestul ţării.

CE POMPOS SUNA NU ? !!!!

Timişoara găzduieşte primele două etape ale acestei competiţii ce este organizată de Comisia de Automobilism şi Karting Timiş. Apoi caravana va opri la Hunedoara, în 24-25 iulie, pentru rundele trei şi patru, pentru ca finalul să fie programat cel mai probabil la Arad.

Aşadar, sub titulatura de Romania Grand Prix Timişoara 2011,( POMPOS RAU ) în acest week-end s-au desfăşurat două curse distincte. Concursul se desfăşurat în Piaţa Huniade, în perimetrul cuprins de străzile Michelangelo – Nikolaus Lenau – parcarea Modex. Asta a înseamnat închiderea circulaţiei în zona centrală a oraşului Timişoara sâmbătă între orele 14-22 şi duminică între 10-18.

Fiecare etapă e alcătuită din câte două probe speciale, fiecare a câte 2 kilometri lungime.

Bun !!! Toate bune si frumoase pana aici. Ma pregatesc frumos cu aparatul de fotografiat si cu mult elan astept inceperea cursei.
Ma asteptam la o veritabila cursa de viteza ca pe vremuri . (depasiri,lupte bara la bara,etc.).
Cand colo ce sa vezi?!!! Pai era defapt concurs de tip " TIME ATTACK" .
....in fine !!! Am stat putin, l-am admirat pe Florin Staici care a facut spectacol cu un Subaru si apoi am plecat cu un gust amar.
PACAT !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu