joi, 23 iunie 2011

Pikes Peak Hill Climb - AMR 3 zile

Pe 26 iunie 2011 va avea loc celebra urcare in coasta de la Pikes Peak. Pentru prima oara in istorie, Dacia va participa prin intermediul unui Duster special modificat, cu o putere de 850 cp. Insa la clasa suprema numita Unlimited, Duster mai are alti 4 concurenti. Haideti sa-i cunoastem pe toti.

Unlimited este clasa suprema, iar timpul realizat anul trecut de Nobuhiro Tajima cu al sau SX4 de 10:01.408 va fi probabil depasit anul acesta. Scopul suprem este depasirea barierei celor 10 minute.

1.Dacia Duster No Limit - VIP Challenge



Masina are 850 de cp dintr-un motor de Nissan GT-R special modificat, tractiune integrala si este condusa de Jean Philippe Dayraut.

2.Suzuki SX4



Masina care detine recordul anului trecut de 10 minute si 1 secunda. Si anul acesta este favorita la titlu. Acest Suzuki SX4 are 910 cp si este condusa de Nobuhiro "Monster" Tajima.

3.Hyundai RMR PM580



Masina care s-a cam facut de ras anul trecut, cand a sosit la cursa nu tocmai pregatita. Acum insa este pusa la punct si scoate nu mai putin de 700 cp. Sofer va fi celebrul Rhys Millen.

4.Prototip PVA-03



Masina condusa de texanul Paul Dallenbach, un veteran al cursei, care anul trecut a venit cu doar 550 cp, revine anul acesta cu puterea dublata.

5.Mitsubishi Lancer EVO 959 - Rally Ready



O masina de aproape 1000 cp condusa de Dave Carapetyan. La baza este un Lancer EVO, dar cu modificari majore sub capota.


Hai Dacia!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu