miercuri, 1 iunie 2011

Tuning Dacia Duster by Giacuzzo design

Dacia Duster a primit un nou kit de tuning. Acesta este realizat de Giacuzzo design şi vizează mici modificări estetice, alături de un set de jante de aliaj de 20 inch şi un kit de suspensie Eibach. Cei de la Giacuzzo design spun că noua suspensie reduce garda la sol a lui Duster cu trei centimetri şi că nu afectează caracterul şi destinaţia SUV-ului din Mioveni. Motorizările nu au primit încă atenţie din partea tunerilor.



Pachetul estetic conţine un set de ornamente cromate pentru pragurile laterale, un bullbar cromat şi două ţevi de evacuare integrate în bara spate. Bullbarul a fost integrat cu iscusinţă în bara faţă. Jantele alese pentru acest model sunt Alutec Shark şi sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2 de 245/35 ZR20. Sistemul de frânare standard nu a fost îmbunătăţit în niciun fel, iar interiorul a fost "ocolit" de respectivii tuneri.



Preţul bullbar-ului este de 485 de euro cu TVA inclus. Ornamentele ovale pentru sistemul de evacuare costă 29 de euro fiecare, iar setul de distanţiere necesar montării jantelor Alutec alese de Giacuzzo design costă 115 euro cu TVA inclus. Kit-ul de arcuri Eibach are un preţ de 175 de euro, indiferent dacă vorbim de arcuri pentru versiunea cu tracţiune faţă sau de versiunea cu tracţiune integrală. Un set de jante din aliaj Alutec Shark de 20 inch costă aproape 1.500 de euro.

Via: Newcarwallpaper.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu