miercuri, 8 iunie 2011

Chevrolet DragRacing - 11 iunie 2011 Satu Mare

Cel mai mare eveniment automobilistic din Transilvania are loc din nou la Satu Mare. La data de 11 iunie Aeroportul International Satu Mare gazduieste un nou Chevrolet DragRacing.
Aici, cele mai puternice masini din centrul Europei se vor intrece in curse pe 402 metri, in cadrul Campionatului Central European de Accelerare.



Concursuri de accelerare în 24 de categorii, pentru maşini de stradă şi cele special construite,elemente de show auto şi moto, programe de timp liber pentru toate gusturile şi toate vârstele, în special tineret – toate la cel mai mare eveniment automobilistic din nord-vestul Transilvaniei: Chevrolet DragRacing 2011.

Evenimentul aflat la a treia ediţie va fi singura etapă română a Campionatului Central European de Accelerare (CEDC), unde se vor întrece şoferi din cinci ţări din centrul Europei, respectiv singura etapă cu posibilitatea colecţionării de puncte pentru Campionatul Naţional de Accelerare Auto a României. Totodată, pentru şoferii din judeţul Satu Mare este în pregătire competiţia „de casă” Cupa Satu Mare.

Demonstraţii pe două şi patru roţi: anul acesta, în premieră, sunt invitaţi „magicienii” showurilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstraţii drag-bike şi prezentări de accelerare moto, nemaivăzute în zona noastră până acum.

Party & Afterparty! Pe plaja artificială, amenajată de Ştrandul Termal Carei, cei mai renumiţi DJ vor încinge atmosfera: DJ Vali Bărbulescu, DJ Sterbinszky şi DJ Yaang de la Kiss FM vor asigura cel mai mare party în aer liber văzut vreodată, până noaptea târziu. Lasershow, spuma-party, totul pe Aeroportul Satu Mare.

Pretul Biletului:15 Ron cu gratuitate vizitatorilor sub 14 si peste 65 ani !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu