miercuri, 15 iunie 2011

Raliul Argesului - ANULAT

Se anuleaza Raliul Argesului

Biroul Federal al FRAS a decis sa anuleze Raliul Argesului, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. FRAS apreciaza eforturile depuse de catre organizator pentru asfaltarea traseului si organizarea etapei in conditii maxime de siguranta pentru sportivi si pentru public, insa termenul limita pana la care lucrarile trebuiau finalizate a expirat. Dl Stefan Vasile, vicepresedintele FRAS si dl Silviu Moraru, presedintele Comisiei de Raliuri au constatat ca nu se respecta graficul lucrarii de asfaltare angajat de organizator in fata Biroului Federal si a Comisiei de Raliuri, iar deficientele constatate anterior nu au fost remediate in timp util.



Romania, tara noastra draga....
oricum se va face raliu la timisoara, este un plus, o sa fie etapa 9, daca o sa fie.
pana acum in acest an numa ne-am batut joc.
-la Brasov nu a fost ok.
-la Mures jumate din raliu s-a anulat (oricum si in irc in acest an la monte carlo s-au plecat cu gume de uscat si sus au gasit zapada, deci se putea si la noi)
-la Cluj nu a fost ok shakedown-ul, nu a fost ok ca doctoru a vrut sa faca raliu international...si-a pierdut licenta de organizator pentru 2 ani
-la Arges s-a anulat raliu ca nu s-a asfaltat aici este si vina organizatorului, putea sa-l asfapteze de anul trecut din iulie...putea sa puna covor asfaltic de jos pana sus, o tara intreaga ii multumea ca nu-si rup masinile.
acum sa vedem ce s-a mai intampla la sibiu?!!!!

Rusine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu