duminică, 19 iunie 2011

Cele trei "fete" ale lui Duster



Duster are, începând de astăzi, trei "feţe" diferite, în funcţie de colţul lumii în care este vândut. După ce SUV-ul dezvoltat de Renault şi Dacia şi-a început cariera de piaţă la Mioveni acum aproximativ un an sub sigla Dacia şi după ce am văzut acum ceva vreme versiunea Renault dedicată pieţelor din Ucraina şi din ţările arabe, Duster îşi schimbă încă o dată înfăţişarea în America de Sud, acolo unde SUV-ul care se vinde sub sigla Renault primeşte un design complet nou, asemănător celui pe care modelul Renault îl va avea şi în Rusia.

Schimbări importante se regăsesc şi la nivelul interiorului modelului Renault, acesta fiind - conform comunicatului oficial emis de constructorul francez - unul "îmbunătăţit" la nivelul materialelor şi finisărilor. Schimbările estetice vizează şi designul interior, bordul fiind complet modificat faţă de cel existent în Europa.

Renault Duster va avea în America de Sud două motoare, ambele având capacitatea de a funcţiona pe baza de combustibili alternativi, foarte căutaţi în Brazilia. Vorbim de 1.6 16v şi de 2.0 16v. Dacă varianta 1.6 16v dispune opţional de o cutie automată, singurul care poate fi comandat împreună cu sistemul de tracţiune integrală este motorul de 2.0 litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu