joi, 28 aprilie 2011

In curand: campionat naţional de circuit viteză urban la Timişoara, Hunedoara şi Arad

Inedita competiţie de raliu se va desfăşura în Timişoara, Hunedoara şi Arad, iar traseele sunt în zonele centrale. Până la aceste concursuri, timişorenii vor avea parte în week-end de raliu pe platforma Monlandys.



Zona de vest a României va găzdui prima ediţie a campionatului naţional de circuit viteză urban. Competiţia va începe în luna IUNIE cu primele două etape, găzduite de Timişoara. Piloţii se vor întrece într-o competiţie urbană, traseul fiind gândit să cuprindă zonele centrale ale oraşelor. „Am primit acreditările şi permisele de organizare pentru primele şase etape. Vor fi câte două etape în Timişoara, Hunedoara şi, cel mai probabil, la Arad. Campionatul pe circuit urban este ceva nou şi se va desfăşura doar în vestul ţării, din cauza problemelor financiare”, a declarat Ladislau Giurisici, preşedintele Comisie de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş.

Traseul de la Timişoara va cuprinde zona ştrandului Termal, la Hunedoara sensul giratoriu din centru, iar la Arad încă sunt discuţii cu privire la traseu. Va fi un concurs deschis atât profesioniştilor, cât şi amatorilor.

Un comentariu: