miercuri, 6 aprilie 2011

Sandero facelift in Brazilia

Model Sandero Stepway a fost surprins în Brazilia cu o nouă faţă. Modificările anunţate versiunii braziliene vor fi implementate şi pe Dacia Sandero de anul viitor, conform publicaţiilor braziliene.



Vândut în America de Sud sub marca Renault, Sandero se pare că va primi curând un mic facelift exterior, ce va afecta în principal partea frontală şi ceva mai subtil zona din spate, dacă este să ne luăm după fotografiile surprinse în trafic, publicate de Noticias Automotivas. Anterior, revista Auto Esporte a publicat două imagini CGI (Computer Generated Image) ce prezintă noul Sandero facelift.

Modificările aduse modelului Sandero vizează partea frontală care preia liniile de la Renault Clio III facelift. În cazul versiunii Stepway, surprinsă în fotografia spion, aceste componente erau nevopsite. Pentru că priza de aer din partea superioară a fost micşorată, a fost mărită cea inferioară, menţinând un flux constant de aer către radiatorul ce răceşte motorul.

În partea din spate noul Sandero facelift are stopurile restilizate, iar sub emblema mărcii acum a apărut inscripţia Sandero, similar modelului Duster.

Sandero facelift va fi dezvăluit în luna mai sau iunie, în Brazilia, urmând ca din 2012 să fie disponibil şi pe celelalte pieţe, inclusiv în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu