vineri, 8 aprilie 2011

Dacia Duster, locul secund in Raliul Aicha des Gazelles

Echipajul 318 din reţeaua Women@Renault a câştigat premiul eco-conduită al celei de-a 21-a ediţii a raliului Aicha des Gazelles şi s-a plasat pe locul 2 la categoria crossover, la volanul unui Dacia Duster.



Alte două echipaje din reţeaua Women@ Renault s-au clasat pe locurile 3 şi 4.

Cele opt participante din reţeaua Women@Renault, care provin din Belgia, Franţa şi Maroc, şi-au demonstrat, pe toată durata acestei curse dificile, capacitatea de rezistenţă, de adaptare, dar şi veritabilul spirit de echipă.

Acest angajament este demonstrat de poziţiile foarte bune obţinute în clasamentul general şi de primele două locuri ocupate la categoria „Prima participare”.

Echipajul 318 a obţinut premiul Logica eco-conduitei, care recompensează echipa cu cel mai mic consum de carburant din timpul competiţiei.

Sylvie Delcour şi Marie Speeckaert, membrele echipajului 318, care a obţinut locul 2 în clasamentul general la categoria Crossover şi a câştigat premiul Logica eco-conduitei, au declarat: „Am creat, împreună cu celelalte echipaje Women@Renault şi cei trei tehnicieni care ne-au însoţit pe toată durata raliului, un adevărat spirit de echipă. Acest lucru ne-a dat multă energie, ne-am simţit susţinute, chiar dacă n-a făcut să dispară dificultatea tehnică a cursei.”

Claire Oberti şi Julie Salameire, membrele echipajului 315, care a ocupat locul 3 în clasamentul general al categoriei Crossover şi a câştigat categoria „Prima Participare” la Crossover, au adăugat: „În ansamblu, acest raliu ni s-a părut foarte dificil, dar suntem mulţumite de modul în care am funcţionat împreună. Acest premiu este pentru noi cireaşa de pe tort!”



După un an de comercializare, Dacia Duster şi-a demonstrat încă o dată, în această cursă, capacităţile off-road, dar şi robusteţea şi fiabilitatea. De altfel, la sfârşitul lunii martie, Duster era cel mai vândut SUV în Franţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu